Szabványkereső

Keressen több mint 77 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

A szabvány papírformátumú megrendelése esetén a megadott bruttó ár a 20%-os nyomdai költséget is tartalmazza.

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 151

MSZ EN ISO 6571:2009 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Fűszerek, ízesítők és gyógynövények. Az illóolaj-tartalom meghatározása (hidrodesztillációs módszer) (ISO 6571:2008)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 6465:2009 Magyar nyelvű!

Fűszerek. Római kömény (Cuminum cyminum L.). Követelmények (ISO 6465:2009)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 676:2009 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Fűszerek és ízesítők. Növénytani nevezéktan (ISO 676:1995, tartalmazza az 1997. évi 1 helyesbítést)

Kosárba tesz

MSZ ISO 7540:2007 Magyar nyelvű! Visszavont!

Fűszerpaprika-őrlemény (Capsicum annuum L.). Előírások

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 3493:2007 Angol nyelvű, magyar címoldallal! Visszavont!

Vanília. Szakszótár (ISO 3493:1999)

Kosárba tesz

MSZ ISO 927:2003 Magyar nyelvű! Visszavont!

Fűszerek és ízesítők. Az idegenanyag-tartalom meghatározása

Kosárba tesz

MSZ ISO 930:2003 Magyar nyelvű!

Fűszerek és ízesítők. A savban oldhatatlan hamu meghatározása

Kosárba tesz

MSZ ISO 928:2003 Magyar nyelvű!

Fűszerek és ízesítők. Az összes hamu meghatározása

Kosárba tesz

MSZ ISO 959-1:2003 Magyar nyelvű!

Egész és őrölt bors (Piper nigrum L.). Követelmények. 1. rész: Fekete bors

Kosárba tesz

MSZ ISO 959-2:2003 Magyar nyelvű!

Egész és őrölt bors (Piper nigrum L.). Követelmények. 2. rész: Fehér bors

Kosárba tesz