Szabványkereső

Keressen több mint 76 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

A szabvány papírformátumú megrendelése esetén a megadott bruttó ár a 20%-os nyomdai költséget is tartalmazza.

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 147

MSZ ISO 972:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Egész vagy őrölt (porított) chili és paprika. Előírás

Kosárba tesz

MSZ ISO 6577:2023 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Egész vagy tört szerecsendió és egész vagy darabolt szerecsendió-virág (Myristica fragrans Houtt.). Előírás

Kosárba tesz

MSZ ISO 6576:2023 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Babér (Laurus nobilis L.). Egész és őrölt babérlevél. Előírás

Kosárba tesz

MSZ ISO 2254:2023 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Egész és őrölt (porított) szegfűszeg. Előírás

Kosárba tesz

MSZ ISO 973:2023 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Egész vagy őrölt szegfűbors [Pimenta dioica (L.) Merr.]. Előírás

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 6571:2022 EV Magyar nyelvű!

Fűszerek, ízesítők és gyógynövények. Az illóolaj-tartalom meghatározása (hidrodesztillációs módszer) (ISO 6571:2008 + Amd 1:2017) EGYESÍTETT VÁLTOZAT

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 7541:2021 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Fűszerek és ízesítők. A paprika extrahálható színének spektrofotometriás meghatározása (ISO 7541:2020)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 7540:2021 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Fűszerek és ízesítők. Őrölt édes és csípős paprika (Capsicum annuum L. és Capsicum frutescens L.). Előírások (ISO 7540:2020)

Kosárba tesz

MSZ EN 17250:2020 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. Az ochratoxin A meghatározása fűszerekben, édesgyökérben, kakaóban és kakaótermékekben, IAC-tisztítással és HPLC-FLD-vel

Kosárba tesz

MSZ EN 17250:2020 Magyar nyelvű!

Élelmiszerek. Az ochratoxin A meghatározása fűszerekben, édesgyökérben, kakaóban és kakaótermékekben, IAC-tisztítással és HPLC-FLD-vel

Kosárba tesz