Szabványkereső

Keressen több mint 76 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 115

MSZ CEN/TR 17559:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Algák és algából készült termékek. Élelmiszer- és takarmányozási felhasználások. A határértékek, eljárások és analitikai módszerek általános áttekintése

Kosárba tesz

MSZ ISO/TS 22002-6:2022 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszer-biztonsági előfeltételi programok. 6. rész: Takarmány- és állateledel-előállítás

Kosárba tesz

MSZ ISO/TS 22002-6:2022 Magyar nyelvű!

Élelmiszer-biztonsági előfeltételi programok. 6. rész: Takarmány- és állateledel-előállítás

Kosárba tesz

MSZ EN 17444:2021 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Doppingmegelőzés a sportban. Jó fejlesztési és gyártási gyakorlatok a tiltott anyagok jelenlétének megakadályozására a sportolóknak szánt élelmiszerekben és étrend-kiegészítőkben

Kosárba tesz

MSZ EN IEC 63169:2021 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Villamos üzemű háztartási és hasonló jellegű hűtő- és fagyasztókészülékek. Élelmiszer-tartósítás (IEC 63169:2020)

Kosárba tesz

MSZ ISO/TS 22002-4:2016 Magyar nyelvű!

Élelmiszer-biztonsági előfeltételi programok. 4. rész: Az élelmiszer-csomagoló anyag/eszköz gyártása

Kosárba tesz

MSZ ISO/TS 22002-3:2016 Magyar nyelvű!

Élelmiszer-biztonsági előfeltételi programok. 3. rész: Agrárgazdálkodás

Kosárba tesz

MSZ ISO/TS 22002-2:2015 Magyar nyelvű!

Élelmiszer-biztonsági előfeltételi programok. 2. rész: Vendéglátás és közétkeztetés

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 22005:2007 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Nyomonkövethetőség a takarmány- és az élelmiszerláncban. Általános elvek és alapkövetelmények a rendszer tervezéséhez és bevezetéséhez (ISO 22005:2007)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 22005:2007 Magyar nyelvű!

Nyomonkövethetőség a takarmány- és az élelmiszerláncban. Általános elvek és alapkövetelmények a rendszer tervezéséhez és bevezetéséhez (ISO 22005:2007)

Kosárba tesz