Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 4900 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ 5874-3:1985
Dokumentumazonosító
060307
Cím
Húskészítmények vizsgálati módszerei. Hamutartalom meghatározása
Angol cím
Test methods of meat products. Determination of ash content
ICS
67.120.10 Hús és hústermékek
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
1985-10-01
A visszavonás napja
2000-12-01
További adatok
Forrás
Előd
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 709612) ,
oldalszáma
4 oldal; B kategória
ára
Nettó: 4900 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 6174 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 6223 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ 5874-3:1985

1985-10-01 - 2000-12-01