Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 5390 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ 5874-7:1982
Dokumentumazonosító
001818
Cím
Húskészítmények vizsgálati módszerei. Kloridtartalom meghatározása
Angol cím
Test methods of meat products. Determination of chloride content
ICS
67.120.10 Hús és hústermékek
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
1983-02-01
A visszavonás napja
2000-10-01
További adatok
Forrás
eqv ISO 1841:1981
Előd
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 1007302) ,
oldalszáma
5 oldal; C kategória
ára
Nettó: 5390 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 6791 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 6845 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ 5874-7:1982

1983-02-01 - 2000-10-01