Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 6200 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ 5874-1:1982
Dokumentumazonosító
001813
Cím
Húskészítmények vizsgálati módszerei. Keményítőtartalom meghatározása
Angol cím
Test methods of meat products. Determination of starch content
ICS
67.120.10 Hús és hústermékek
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
1983-03-01
A visszavonás napja
2007-11-01
További adatok
Forrás
eqv ISO 5554:1978
Előd
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
2003/03: Visszavonási szándék
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 2774789) ,
oldalszáma
8 oldal; D kategória
ára
Nettó: 6200 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 7812 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 7874 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ 5874-1:1982

1983-03-01 - 2007-11-01