Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 9170 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ 3640-6:1984
Dokumentumazonosító
001781
Cím
Húsok és húsalapú élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálata. Bacilus cereusszámának meghatározása
Angol cím
Microbiological examination of meat and meat products. Enumeration of bacillus cereus
ICS
07.100.30 Élelmiszer-mikrobiológia
67.120.10 Hús és hústermékek
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
1984-11-15
A visszavonás napja
1999-12-01
További adatok
Forrás
Előd
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 4612409) ,
oldalszáma
18 oldal; J kategória
ára
Nettó: 9170 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 11554 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 11646 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ 3640-6:1984

1984-11-15 - 1999-12-01