Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 9940 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 11037:2001
Dokumentumazonosító
113818
Cím
Érzékszervi vizsgálat. Általános útmutató és vizsgálati módszer az élelmiszerek színének megállapítására
Angol cím
Sensory analysis. General guidance and test method for assessment of the colour of foods
ICS
67.240 Érzékszervi vizsgálat
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2001-08-01
A visszavonás napja
2012-06-01
További adatok
Forrás
idt ISO 11037:1999
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 156596) ,
oldalszáma
15 oldal; H kategória
ára
Nettó: 9940 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (20% nyomdai költséggel, 5% Áfával): 12524 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén ( 27% Áfával): 12624 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ ISO 11037:2001

2001-08-01 - 2012-06-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok