Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 17420 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN 12041:2001
Dokumentumazonosító
113715
Cím
Élelmiszer-ipari gépek. Formázók. Biztonsági és higiéniai követelmények
Angol cím
Food processing machinery. Moulders. Safety and hygiene requirements
Alkalmazási terület
This standard applies to the design and manufacture of dough moulders of the types described in 3.1, 3.2 and 3.3 and illustrated in figures 3a, 3b and 3c. These moulders are used in the food industry and shops (bread-making, pastry-making, sweet industries, delicatessens, catering facilities, etc.) for flattening, rolling and elongating pieces of dough. Other designs of moulder and type 1 moulders designed for other than hand crafted products using soft dough, e.g. French baguettes, are not covered by this standard.
ICS
67.260 Élelmiszeripari üzemek és berendezések
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2001-06-01
A visszavonás napja
2009-12-01
További adatok
Forrás
idt EN 12041:2000
Előd
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 569179) ,
oldalszáma
52 oldal; U kategória
ára
Nettó: 17420 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 21949 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 22123 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN 12041:2001

2001-06-01 - 2009-12-01