Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 8000 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 3657:2013
Dokumentumazonosító
656959
Cím
Állati és növényi zsírok és olajok. Az elszappanosítási szám meghatározása (ISO 3657:2013)
Angol cím
Animal and vegetable fats and oils. Determination of saponification value (ISO 3657:2013)
Alkalmazási terület
This International Standard specifies a method for the determination of the saponification value of animal and vegetable fats and oils. The saponification value is a measure of the free and esterified acids present in fats and fatty acids. The method is applicable to refined and crude vegetable and animal fats. If mineral acids are present, the results given by this method are not interpretable unless the mineral acids are determined separately. The saponification value can also be calculated from fatty acid data obtained by gas liquid chromatography analysis as given in Annex B. For this calculation, it is necessary to be sure that the sample does not contain major impurities or is thermally degraded.
ICS
67.200.10 Állati és növényi zsírok és olajok
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2013-10-01
A visszavonás napja
2020-08-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 3657:2013; idt ISO 3657:2013
Módosítás
SZK-közlemények
2016/05: Helyesbítés
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 354221) ,
oldalszáma
14 oldal; G kategória
ára
Nettó: 8000 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 10080 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 10160 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 3657:2013

2013-10-01 - 2020-08-01