Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 6730 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 3657:2004
Dokumentumazonosító
133162
Cím
Állati és növényi zsírok és olajok. Az elszappanosítási szám meghatározása (ISO 3657:2002)
Angol cím
Animal and vegetable fats and oils. Determination of saponification value (ISO 3657:2002)
Alkalmazási terület
This International Standard specifies a method for the determination of the saponification value of animal and vegetable fats and oils. The saponification value is a measure of the free and esterified acids present in fats and fatty acids. The method is applicable to refined and crude vegetable and animal fats. If mineral acids are present, the results given by this method are not interpretable unless the mineral acids are determined separately.
ICS
67.200.10 Állati és növényi zsírok és olajok
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2004-01-01
A visszavonás napja
2013-10-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 3657:2003; idt ISO 3657:2002
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 271156) ,
oldalszáma
10 oldal; E kategória
ára
Nettó: 6730 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 8480 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 8547 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 3657:2004

2004-01-01 - 2013-10-01