Szabványkereső

Keressen több mint 65 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 262

MSZ EN 12014-4:2005 Magyar nyelvű!

Élelmiszerek. A nitrát- és/vagy a nitrittartalom meghatározása. 4. rész: Húskészítmények nitrát- és nitrittartalmának ioncserés kromatográfiás meghatározása

Kosárba tesz

MSZ EN 12014-3:2005 Magyar nyelvű!

Élelmiszerek. A nitrát- és/vagy a nitrittartalom meghatározása. 3. rész: Húskészítmények nitrát- és nitrittartalmának spektrometriás meghatározása a nitrátot nitritté alakító enzimes redukció után

Kosárba tesz

MSZ ISO 13496:2003 Magyar nyelvű! Visszavont!

Hús és hústermékek. A színezőanyagok kimutatása. Vékonyréteg-kromatográfiás módszer

Kosárba tesz

MSZ ISO 1443:2002 Magyar nyelvű!

Hús és húskészítmények. Az összes zsírtartalom meghatározása

Kosárba tesz

MSZ ISO 937:2002 Magyar nyelvű! Visszavont!

Hús és húskészítmények. A nitrogéntartalom meghatározása (referencia-módszer)

Kosárba tesz

MSZ ISO 936:2000 Magyar nyelvű!

Hús és hústermékek. Az összes hamu meghatározása

Kosárba tesz

MSZ ISO 13730:2000 Magyar nyelvű! Visszavont!

Hús és hústermékek. Az összes foszfortartalom meghatározása. Spektrometriás módszer

Kosárba tesz

MSZ ISO 3496:2000 Magyar nyelvű!

Hús és hústermékek. A hidroxi-prolin-tartalom meghatározása

Kosárba tesz

MSZ ISO 1841-2:2000 Magyar nyelvű!

Hús és hústermékek. A kloridtartalom meghatározása. 2. rész: Potenciometriás módszer

Kosárba tesz

MSZ ISO 1841-1:2000 Magyar nyelvű!

Hús és hústermékek. A kloridtartalom meghatározása. 1. rész: Volhard-módszer

Kosárba tesz