Szabványkereső

Keressen több mint 76 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 262

MSZ ISO 13965:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Hús és húskészítmények. A keményítő- és glükóztartalom meghatározása. Enzimes módszer

Kosárba tesz

MSZ ISO 5554:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Húskészítmények. A keményítőtartalom meghatározása (referencia-módszer)

Kosárba tesz

MSZ ISO 1442:2023 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Hús és húskészítmények. A nedvességtartalom meghatározása. Referencia-módszer

Kosárba tesz

MSZ ISO 937:2023 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Hús és húskészítmények. A nitrogéntartalom meghatározása. Referencia-módszer

Kosárba tesz

MSZ EN 15634-5:2023 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. Élelmiszer-allergének kimutatása molekuláris biológiai módszerekkel. 5. rész: Mustár (Sinapis alba) és szója (Glycine max). Specifikus DNS-szekvencia kvalitatív kimutatása főtt kolbászokban, valós idejű PCR-rel

Kosárba tesz

MSZ ISO 23776:2021 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Hús és húskészítmények. Az összes foszfortartalom meghatározása

Kosárba tesz

MSZ ISO 13496:2021 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Hús és húskészítmények. A színezőanyagok kimutatása és meghatározása

Kosárba tesz

MSZ EN 17251:2020 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. Az ochratoxin A meghatározása sertéshúsban és az azokból készült termékekben, IAC-tisztítással és HPLC-FLD-vel

Kosárba tesz

MSZ EN 17251:2020 Magyar nyelvű!

Élelmiszerek. Az ochratoxin A meghatározása sertéshúsban és az ezekből készült termékekben, IAC-tisztítással és HPLC-FLD-vel

Kosárba tesz

MSZ EN 15634-2:2020 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. Élelmiszer-allergének kimutatása molekuláris biológiai módszerekkel. 2. rész: Zeller (Apium graveolens). Specifikus DNS-szekvencia kimutatása főtt kolbászokban, valós idejű PCR-rel

Kosárba tesz