Szabványérvényességi felülvizsgálat

Árajánlatkérés

Az MSZT lehetőséget nyújt a cégek, szervezetek szabványállományának érvényességi felülvizsgálatára díjazás ellenében. A felülvizsgálat során a megadott szabványok érvényességét ellenőrizzük nemzeti, nemzetközi és európai adatbázisok alapján. Visszavont szabványok esetén feltüntetjük az új, helyettesítő szabványok hivatkozási számát.

(A szolgáltatás körébe nem tartozik a jogszabályok hatályba lépésének felülvizsgálata.)

Töltse fel felületünkre Excel-formátumban szabványlistáját és kérjen árajánlatot! Ehhez segítséget nyújt az alábbi sablondokumentum. A szolgáltatást az e-mail-címére elküldött árajánlat elfogadását és visszaigazolását követően veheti igénybe.

Kapcsolattartó: Csík Gabriella
e-mail: szabvanyfelulvizsgalat@mszt.hu
levelezési cím: 1082 Budapest, Horváth Mihály tér 1.


Mint az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény szerinti Érintett, ezúton nyilatkozom: kifejezetten hozzájárulok, hogy az általam jogszerűen megadott személyes adataimat kapcsolattartás céljából a Magyar Szabványügyi Testület kezelje. Az Adatkezelési tájékoztatót és az Általános Szerződési Feltételeket megismertem, elfogadom és hozzájárulok az abban rögzített adatkezelési célból történő adatkezeléshez.