MSZ EN ISO 34101-2:2020

Fenntartható és nyomon követhető kakaóbab-előállítás. 2. rész: A (gazdasági, társadalmi és környezeti szempontokkal kapcsolatos) teljesítmény követelményei (ISO 34101-2:2019)

Sustainable and traceable cocoa. Part 2: Requirements for performance (related to economic, social and environmental aspects) (ISO 34101-2:2019)


This document specifies performance requirements related to economic, social and environmental aspects for sustainable cocoa bean production, including post-harvest processes, if applicable. NOTE Post-harvest processes include pod-breaking, fermentation, drying, sorting, packing, transport and storage of cocoa beans. Only organizations that fulfil both the cocoa sustainability management system requirements of either ISO 34101-1 or ISO 34101-4:2019, Annex A or B, and the performance requirements of this document can claim their cocoa beans have been sustainably produced.

Általános információk

Érvényes
angol
: 2020-10-01

67.140.30 - Kakaó

MSZT/MB 635  Élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerek

: idt EN ISO 34101-2:2020; idt ISO 34101-2:2019


Vásárlás

: 9 470,0 Ft
(papír , PDF-fájl-letöltés)



Szabvány életútja

Előzmények

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány
MSZ EN ISO 34101-2:2020

2020-10-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok