MSZ EN ISO 34101-1:2020

Fenntartható és nyomon követhető kakaóbab-előállítás. 1. rész: A fenntartható kakaóbab-előállítás irányítási rendszereire vonatkozó követelmények (ISO 34101-1:2019)

Sustainable and traceable cocoa. Part 1: Requirements for cocoa sustainability management systems (ISO 34101-1:2019)


This document specifies high-level requirements for management systems for sustainable cocoa bean production, including post-harvest processes, if applicable, and traceability of the sustainably produced cocoa beans within the organization producing the cocoa beans. NOTE 1 Post-harvest processes include pod-breaking, fermentation, drying, sorting, packing, transport and storage of cocoa beans. Only organizations that fulfil both the cocoa sustainability management system requirements of either this document or ISO 34101-4:2019, Annex A or B, and the performance requirements of ISO 34101-2 can claim their cocoa beans have been sustainably produced. NOTE 2 ISO 34101-4 specifies the requirements for cocoa sustainability management systems at entry and medium levels.

Általános információk

Érvényes
angol
: 2020-10-01

67.140.30 - Kakaó 03.100.70 - Irányítási rendszerek

MSZT/MB 635  Élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerek

: idt EN ISO 34101-1:2020; idt ISO 34101-1:2019


Vásárlás

: 13 170,0 Ft
(papír , PDF-fájl-letöltés)



Szabvány életútja

Előzmények

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány
MSZ EN ISO 34101-1:2020

2020-10-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok