MSZ EN ISO 34101-3:2019

Fenntartható és nyomon követhető kakaóbab-előállítás. 3. rész: A nyomonkövethetőség követelményei (ISO 34101-3:2019)

Sustainable and traceable cocoa. Part 3: Requirements for traceability (ISO 34101-3:2019)


This document specifies basic requirements for the design and implementation of traceability systems within the cocoa supply chain for sustainably produced cocoa beans and cocoa products derived from sustainably produced cocoa beans that conform to ISO 34101-2 and either ISO 34101-1 or ISO 34101-4:2019, Annex A or B, as described in the Introduction. This document also specifies administrative requirements for a mass balance system whereby cocoa conforming to this document can be used together with nonconforming cocoa and which provides the necessary traceability within a manufacturing process. This document specifies requirements for traceability of sustainably produced cocoa from an organization that is sustainably producing cocoa beans to the point of exit from the manufacturer of the final retail product. This document does not apply to a credit system.

Általános információk

Érvényes
angol
: 2019-10-01

67.140.30 - Kakaó

MSZT/MB 635  Élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerek

: idt EN ISO 34101-3:2019; idt ISO 34101-3:2019


: 2020/09: Helyesbítés

Vásárlás

: 9 470,0 Ft
(papír , PDF-fájl-letöltés)



Szabvány életútja

Előzmények

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány
MSZ EN ISO 34101-3:2019

2019-10-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok