MSZ EN ISO 2825:2010

Fűszerek és ízesítők. Az őrölt elemzési minták előkészítése (ISO 2825:1981)

Spices and condiments. Preparation of a grounc sample for analysis


Basis for this method is the laboratory sample obtained by the method specified in ISO 948. The principle of determination consists in grinding the laboratory sample, which has been previously mixed, to obtain particles of the size specified in the International Standard appropriate to the spice or condiment concerned or, if not so specified, to obtain particles of size approximately 1 mm.

Általános információk

Érvényes
magyar
: 2010-11-01

67.220.10 - Fűszerek és ízesítők

MSZT/MB 603  Gyümölcs-, zöldség- és hústermékek, alkoholmentes italok, cukor, keményítő, valamint ezek, a besugárzott élelmiszerek és a fűszerek vizsgálatai

: idt EN ISO 2825:2010; idt ISO 2825:1981


Vásárlás

: 4 080,0 Ft
(papír , PDF-fájl-letöltés)



Szabvány életútja

Előzmények
Megtekintett szabvány
MSZ EN ISO 2825:2010

2010-11-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok