ICS – Szabványok nemzetközi osztályozási rendszere

67.140.30   67.140

Kakaó

Az ICS háromszintű, hierarchikus osztályozási rendszer, melynek segítségével az egyes szakterületekhez tartozó szabványok köre kikereshető. Az alcsoportokra való lebontás segíti a szakterületeken belüli tárgykör specifikus leszűkítését.

Válassza ki a kívánt szakterületet és kattintson a megfelelő ICS-kódra!

Szabvány Műszaki Bizottság Meghirdetés dátuma Nettó ár  
MSZ EN ISO 34101-2:2020   Angol nyelvű!
Fenntartható és nyomon követhető kakaóbab-előállítás. 2. rész: A (gazdasági, társadalmi és környezeti szempontokkal kapcsolatos) teljesítmény követelményei (ISO 34101-2:2019)
MSZT/MB 635
2020-10-01
9470 Ft
MSZ EN ISO 34101-1:2020   Angol nyelvű!
Fenntartható és nyomon követhető kakaóbab-előállítás. 1. rész: A fenntartható kakaóbab-előállítás irányítási rendszereire vonatkozó követelmények (ISO 34101-1:2019)
MSZT/MB 635
2020-10-01
13170 Ft
MSZ EN 17250:2020   Angol nyelvű!
Élelmiszerek. Az ochratoxin A meghatározása fűszerekben, édesgyökérben, kakaóban és kakaótermékekben, IAC-tisztítással és HPLC-FLD-vel
MSZT/MB 603
2020-05-01
9060 Ft
MSZ EN ISO 34101-3:2019   Angol nyelvű!
Fenntartható és nyomon követhető kakaóbab-előállítás. 3. rész: A nyomonkövethetőség követelményei (ISO 34101-3:2019)
MSZT/MB 635
2019-10-01
9470 Ft
MSZ EN ISO 34101-4:2019   Angol nyelvű!
Fenntartható és nyomon követhető kakaóbab-előállítás. 4. rész: A tanúsítási rendszerek követelményei (ISO 34101-4:2019)
MSZT/MB 635
2019-10-01
10720 Ft
MSZ 9435:1983   Magyar nyelvű!   Visszavont!
Kakaópor minőségi követelményei
1983-07-15
4080 Ft
MSZ 9434:1983   Magyar nyelvű!   Visszavont!
Kakaópor mintavétele és vizsgálata
MSZT/MB 607
1983-07-15
6930 Ft
MSZ-08-1419:1982   Magyar nyelvű!   Visszavont!
Kakaóbab mintavétele és vizsgálata
MSZT/MB 607
1982-12-15
4690 Ft