Az ICS háromszintű, hierarchikus osztályozási rendszer, melynek segítségével az egyes szakterületekhez tartozó szabványok köre kikereshető. Az alcsoportokra való lebontás segíti a szakterületeken belüli tárgykör specifikus leszűkítését.
Válassza ki a kívánt szakterületet és kattintson a megfelelő ICS-kódra!
Szabvány | Műszaki Bizottság | Meghirdetés dátuma | Nettó ár | |
---|---|---|---|---|
MSZ EN ISO 34101-2:2020
Angol nyelvű!
Fenntartható és nyomon követhető kakaóbab-előállítás. 2. rész: A (gazdasági, társadalmi és környezeti szempontokkal kapcsolatos) teljesítmény követelményei (ISO 34101-2:2019)
|
MSZT/MB 635 |
2020-10-01 |
9470 Ft |
|
MSZ EN ISO 34101-1:2020
Angol nyelvű!
Fenntartható és nyomon követhető kakaóbab-előállítás. 1. rész: A fenntartható kakaóbab-előállítás irányítási rendszereire vonatkozó követelmények (ISO 34101-1:2019)
|
MSZT/MB 635 |
2020-10-01 |
13170 Ft |
|
MSZ EN 17250:2020
Angol nyelvű!
Élelmiszerek. Az ochratoxin A meghatározása fűszerekben, édesgyökérben, kakaóban és kakaótermékekben, IAC-tisztítással és HPLC-FLD-vel
|
MSZT/MB 603 |
2020-05-01 |
9060 Ft |
|
MSZ EN ISO 34101-3:2019
Angol nyelvű!
Fenntartható és nyomon követhető kakaóbab-előállítás. 3. rész: A nyomonkövethetőség követelményei (ISO 34101-3:2019)
|
MSZT/MB 635 |
2019-10-01 |
9470 Ft |
|
MSZ EN ISO 34101-4:2019
Angol nyelvű!
Fenntartható és nyomon követhető kakaóbab-előállítás. 4. rész: A tanúsítási rendszerek követelményei (ISO 34101-4:2019)
|
MSZT/MB 635 |
2019-10-01 |
10720 Ft |
|
MSZ 9435:1983
Magyar nyelvű! Visszavont!
Kakaópor minőségi követelményei
|
1983-07-15 |
4080 Ft |
|
|
MSZ 9434:1983
Magyar nyelvű! Visszavont!
Kakaópor mintavétele és vizsgálata
|
MSZT/MB 607 |
1983-07-15 |
6930 Ft |
|
MSZ-08-1419:1982
Magyar nyelvű! Visszavont!
Kakaóbab mintavétele és vizsgálata
|
MSZT/MB 607 |
1982-12-15 |
4690 Ft |
|