ICS – Szabványok nemzetközi osztályozási rendszere

67   Vissza a fő kategóriákhoz

Élelmiszeripar

Az ICS háromszintű, hierarchikus osztályozási rendszer, melynek segítségével az egyes szakterületekhez tartozó szabványok köre kikereshető. Az alcsoportokra való lebontás segíti a szakterületeken belüli tárgykör specifikus leszűkítését.

Válassza ki a kívánt szakterületet és kattintson a megfelelő ICS-kódra!

Élelmiszeripari eljárások

Élelmiszertermékek általában

Élelmiszertermékek vizsgálatának és elemzésének általános módszerei

Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek

Gyümölcsök. Zöldségek

Tej és tejtermékek

Hús, hústermékek és egyéb állati termékek

Tea. Kávé. Kakaó

Italok

Cukor. Cukortermékek. Keményítő

Csokoládé

Étolajok és -zsírok. Olajmagvak

Fűszerek és ízesítők. Élelmiszerek adalékanyagai

Előrecsomagolt és előkészített élelmiszerek

Érzékszervi vizsgálat

Élelmiszerekkel érintkező anyagok és cikkek

Élelmiszeripari üzemek és berendezések