Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 9880 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 8534:2017
Dokumentumazonosító
165129
Cím
Állati és növényi zsírok és olajok. A víztartalom meghatározása. Karl Fischer-módszer (piridinmentes) (ISO 8534:2017)
Angol cím
Animal and vegetable fats and oils. Determination of water content. Karl Fischer method (pyridine free) (ISO 8534:2017)
Alkalmazási terület
This document specifies a method for the determination of the water content of animal and vegetable fats and oils (hereinafter referred to as fats) using Karl Fischer apparatus and a reagent which is free of pyridine. Milk and milk products (or fat coming from milk and milk products) are excluded from the scope of this document.
ICS
67.200.10 Állati és növényi zsírok és olajok
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2017-05-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 8534:2017; idt ISO 8534:2017
Utód
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 510909) ,
oldalszáma
19 oldal; K kategória
ára
Nettó: 9880 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 12449 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 12548 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 8534:2017

2017-05-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok