Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 9170 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 6886:2009
Dokumentumazonosító
147002
Cím
Állati és növényi zsírok és olajok. Az oxidatív stabilitás meghatározása (gyorsított oxidációs teszt) (ISO 6886:2006)
Angol cím
Animal and vegetable fats and oils. Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test) (ISO 6886:2006)
Alkalmazási terület
ISO 6886:2006 specifies a method for the determination of the oxidative stability of fats and oils under extreme conditions that induce rapid oxidation: high temperature and high air flow. It does not allow determination of the stability of fats and oils at ambient temperatures, but it does allow a comparison of the efficacy of antioxidants added to fats and oils. The method is applicable to both virgin and refined animal and vegetable fats and oils.
ICS
67.200.10 Állati és növényi zsírok és olajok
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2009-03-01
A visszavonás napja
2016-06-01
További adatok
Forrás
idt ISO 6886:2006; idt EN ISO 6886:2008
Előd
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 534418) ,
oldalszáma
17 oldal; J kategória
ára
Nettó: 9170 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 11554 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 11646 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 6886:2009

2009-03-01 - 2016-06-01